В третия си мандат ГЕРБ подхожда хъшлашки и самомнително, от позицията

...
В третия си мандат ГЕРБ подхожда хъшлашки и самомнително, от позицията
Коментари Харесай

Дончева: ГЕРБ подхождат хъшлашки към властта

В третия си мандат ГЕРБ подхожда хъшлашки и самомнително, от позицията на хора, които няма метод нещата да не им станат. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на Движение 21 Татяна Дончева. 

Тя разяснява обвиняванията за шуробаджанашки назначения и уточни, че това е проблем на ГЕРБ, който не е реалност от в този момент, само че е добре, че има чуваемост. 

Властта не е, с цел да си набутате децата в най-атрактивните бордове на шефове, от което те нищо не схващат и действително нищо няма да работят, с изключение на да се подписват на ведомост, съобщи Дончева, като добави, че народът назовава това нахалство. 

" След като те набутаха един счетоводител на детска градина да ръководи АЕЦ Козлодуй - какво си приказваме. След като са набутали дансаджии да ръководят топлоцентрали - тук има преплетени полицаи, служби и партийни деятели, захлебени са всички, захлебени са със покупко-продажби, по тази причина се разчита, че ще мълчат ", разяснява Дончева.

Тя акцентира, че хора се позволяват и до постове на министри, без да са специалисти.

По думите ѝ, за разлика от ГЕРБ, Българска социалистическа партия от началото на 90-те години не е монополист на кадровия капацитет.

По мотив абсурда към номинацията на Антон Тодоров за ръководител на Комисията по досиетата и последвалия скандал с отпраните от него закани в ефир към журналиста Виктор Николаев Дончева сподели, че не знае за какво ГЕРБ са решили да употребяват Тодоров за лице. 

" Пиарите на ГЕРБ и ръководителите на ГЕРБ са решили, че това би трябвало да бъдат новите им лица - по-малко знаещи, по-агресивни ", акцентира тя.

Според нея вместо в третия си мандат ГЕРБ да са по-разумни и овладени, те се връщат във времето на ранното Съюз на демократичните сили и Българска социалистическа партия от 90-те години, когато да се нанесе засегнатост на събеседника е върха на политиката.

" Ако една политическа партия употребява персони, които стартират да нервират всеобщия човек с държанието, с арогантността си, с езика си, когато се натрупат случки, които елементарния човек го вбесяват. Това постоянно има последствия в идващите избори ", безапелационна бе Дончева.

Относно войната на страната против " Емко " Дончева заподозря, че от ГЕРБ желаят да откраднат за частни потребности " Дунарит " и всички оръжейни поръчки за идващите години, които по техните показа щели да им носят доста пари.

" Става дума за 3-4 хиляди души и тяхната работа и за поръчки от 300 -400 млн. лева може би към милиард ", разяснява Дончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР